OS är slut! (nästan)

Mitt intresse för de olympiska spelen kan inte annat än beskrivas som oerhört lågt, om äns ett intresse alls. Spelen har inför OS svärtats av den kinesisa statens förehavande i frågor som rör männskliga rättigheter. Men under spelens gång så har man helt enkelt inte fokuserat alls på att fängslade jorunalister, protesterande munkar och frihetssträvare i husaresst då de olympiska spelen inte kan förklaras som annat än otroligt bra.

Visst, Sverige tog minimalt med medaljer, men vad gör det när underhållningen annars är så pass god? Usain Bolt är tveklöst OS-kung och på den svenska sidan måste Jörgen Persson nämnas, 42 år och still going strong!


Jag hoppas att man kan återgå till en normal politisk vardag där Kina inte kan komma undan från kritiken och göra landet friare.


Årets OS-skämt, hört på radio och berättat av en vän:


- Vad vill alla kineser ha, nu under OS?

- Fyra små rättigheter!


Haha!


Kommentarer
Postat av: Anonym

"återgå till en normal politisk vardag"? Där svenska ministrar och näringslivshöjdare åker i skytteltrafik till Peking och skriver nya saftiga affärskontrakt samtidigt som de blundar för tortyren och förtrycket? Jag hoppas då INTE att vi ska återgå till en "normal politisk vardag" efter OS ;-)

2008-08-24 @ 23:44:56
URL: http://avlo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0