Retarderat "Dagens ris"

Ystads Allehanda har som alla andra tidningar en insändarsida. Jag har blivit publicerad där ofta, men de senaste gångerna jag skrivit om marknadsekonomins megafiasko har dessa insändare fått ge vika mot en annan om hundskit i parken. Man kan inte begära ett skit av en borgelig skittidning, men i alla fall.

På insändarsidan finns också "Dagens Ros" och "Dagens Ris". Det är inte intressant när tant Agda, 93 år, tackar för bra vård för femtioelvte gången i Dagens Ros, däremot är det roligt när folk gnäller i Dagens Ris. Men det kan bevisligen bli hur fel som helst. Avsaknaden av ett "i" mellan de två sista orden det vill säga ensamma och byn gör det inte mindre roligt.


Kommentarer
Postat av: Anonym

dessutom avsaknad av ett "inte", även om man slänger in ditt efterfrågade "i" så blir det: "Har ni inte insett att ni bor ensamma i byn". Om dom nu bor ensamma i byn, även om dom inte har insett det, vad är då problemet?

2009-08-28 @ 20:46:43
Postat av: Anonym

Det är ju just det som är kul! Inte avsaknaden av ett "i" utan avsaknaden av "inte" :)Jag skrev avsaknaden av ett "i" för att man inte ska reta sig på framförallt det.

2009-08-29 @ 00:56:38
URL: http://sirviktor84.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0