SJ-dramatik

För jävla sjukt, skulle ha tag på billig biljett nummer två för augusti till möte i sthlm och försökte boka halv två i natt, alltås 90 minuter efter det att de släppts men de var redan uppe i 500 spänn. Det blir att ta faktura på det möget, förbannat lurendrejeri med 95-kronorsbiljetter som verkar vara omöjligt för vanliga döda.

Däremot, den första biljetten när jag ska resa upp till Sthlm gick bara loss på 195 kronor, den beställdes betydligt senare än den andra som jag behöver ha tag på. Första klass dessutom, andraklassbiljetterna kostade cirka 400 kronor. Var fan är konsekvensanalysen av det här eländet?

Positivt att de regionala förbunden nu har kontroll över trafiken härifrån till Skåne. Inget trams om marknadspriser, med rabattkort åker jag för 141 kronor hela vägen till Ystad oberoende om när.

Evigt poltiiskt krav; Avskaffa den "fria konkurrensen" och åternationalisera all kollektivtrafik i hela jävla landet med enhetstaxor. Framförallt enhetstaxor. Då kan man avskaffa dessa 95-kronorbiljetter som inte verkar finnas mer än en eller två och samtidigt harmonisera konstnaden.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0