Sinnessjuk fest och tragiskt efterspel

”What we do while drunk echoes in eternity…”

 

 Smålands Nation hade Sivans igår, vilket betyder att man ska arbeta på en pub gratis. Belöningen kommer efteråt i form av fritt inträde till kommande pubkväll men framförallt den tillhörande efterfesten. I realiteten så innebär detta att man går på en fest som likt igår började halv fem på morgonen.

 

Fri öl och fri sprit, där den sistnämnda fungerar utmärkt som del i kreativa fuldrinkar. Stämningen var lite slö, och det verkade bli en kort tillställning. Men så fort ”GES” med När vi gräver guld i USA började dunka igång drog det jäklar igång. Testade ”Buzzer”, en liten apparat som ger den som trycker sist på en knapp en elstöt, och vid halv nio på morgonen gick vi ut för att spela fotboll som senare resulterade i fotboll med ölburkar. Vid nio, halv tio på morgonen var man hemma, och det var inte sömn att tala om. Snarare medvetslöshet, så jag missade fotograferingen vi ämnade ha nu inför kårvalet. All som var med på fotbollen har diverse småskador, mig själv inget undantag då jag funderar på om jag mosat ett revben .

 

Det är intressant att tänka på att det festandet skulle göra vildaste firmafesten till ett kafferep i jämförelse. Ingen annanstans än på Campus är det socialt acceptabelt att börja festa halv fem på morgonen och hålla den låda vi höll. Det var förbaskat roligt dock, men att man missar ett möte som en följd av det är inte mer än genuint förbaskat pinsamt. Det kostar att ligga på topp, men är det värt det? Antagligen inte. Kanske dags att börja bete sig efter sin faktiska fysiska ålder, och inte den mentala förskoleåldern? Mer tveksamt...

 


Full apa...

Kommentarer
Postat av: carolina

stackars apan...

2009-03-19 @ 15:34:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0