Snart dags för The Eagles

Det är dagen innan dagen jag aldrig skulle komma. När jag får ett antal år sedan såg Eagles konset DVD Farewell Tour 1 DVD trodde jag som många andra att det handlade om en faktisk Farewell turné. Jag noterade dock aldrig att det var Farewell Tour ONE, men så är uppenbarligen fallet. Nuska de alltså spelai Globen imorgon och jag ska dit!

För mig är det skitstort att få chansen. Måhanda att de kommer göra en Farewell Tour 2 någon gång, men det är svårt att läsa av band vars medlemmar har en medelålder på 60+. Deras nya skiva är i vilket fall som helst skitbra, helt exeptionellt bra faktiskt. För min del ska det bli kul att dels höra den, men också alla gamla hits. Mycket av det gamla är ju dessutom nytt förm mig, jag föddes på 80-talet och The Eagles var gamla redan då
 
:)

image2

Bilden är hämtad från www.eaglesfans.com, det är något fan som tagit den i dagarna medans bandet lirat i london.

Pr Pepper + GN'R?

Hehe, företaget bakom Dr Pepper, den vidriga läsken, har nu gått ut och lovat dyrt och heligt att de ska ge en burk till varje enskild amerikansk medbrogare om Axl Rose bestämmer sig för att släppa den överförsenade och kommande Guns N' Roses-plattan Chinese Democracy. Värt att notera är att erbjudandet inte gäller Slash och Buckethead. Detta har fått Axl Rose att gå mann ur huse, som lämnat följande medelande via bandets officiela hemsida:

We are surprised and very happy to have the support of Dr Pepper with our album "Chinese Democracy," as for us, this came totally out of the blue. If there is any involvement with this promotion by our record company or others, we are unaware of such at this time. And as some of Buckethead's performances are on our album, I'll share my Dr Pepper with him.


Axl Rose

Kan detta vara ett tidigt aprilskämt? Jag pallar i ärlighetens namn inte bry mig om det, men det är ju ganska roligt.l Vad tror Axl egentligen, att hans´skiva ska rädda världen? Knappast. Men, den som lever får se. Burken är gjord av någon medlem på ett av de stora GN'R forumen, www.chinesedemocracy.com

:)


image1


Rea på dollar, hejsan E-bay!

Dollarn är tydligen billigare än någonsin och lär ha sjunkit under sex-kronorstrecket. Detta kan bara betyda en sak! Dags att ropa hem massa onödigt trams på E-bay!

RSS 2.0