VSF äger Demos

Följande video illustrerar ett virtuellt snöbollskrig mellan vänstern och socialdemokratin. Vänstern äger!
Try JibJab Sendables® eCards today!

Angående

Det är otroligt tragiskt att klimatförhandlingarna har brutit samman. Detta är en tydlig följd av den kapitalistiska viljan att tjäna mer pengar. Resonemanget om Sveriges påverkan spelar ingen roll. Västvärlden med sina imperialistiska rötter och nutida politiska agerande borde stå för hela notan. Men så har vi ju också Kina som är en jätteekonomi som dessutom hyser enorma klasskillnader. 

Mitt förslag handlar ju om att låta Kina och övriga "u-länder" elda fritt i kanske 10-20 år till medans de historiskt skurkaktiga dvs den kapitalistiska västvärlden (dåvarande öst räknas dit) betalar notan. Kortsiktighet och dumhet premieras framför det verkliga behovet.
Det är bland annat därför kapitalismen är så jävla farlig. Väst skulle aldrig (och går bevisligen inte med på) att ha en sådan agenda då det skulle ge dem ofördelaktiga konkurrensfördelar mot vad som framförallt är Kina. Även om det är det mest rättvisa man hade kunnat göra så skulle många rika kapitalister förlora mycket pengar på ett sådant projekt. Det är därför kapitalismen måste smulas sönder och förpassas till historiens sophög!
"Om klimatet hade varit en bank hade det räddats för längesen" (Hugo Chavez)

Det är mer troligt att alla socialister kommer kunna säga "vad var det jag sa?" på den yttersta dagen när oljepriset skjutit i höjden, än att vi faktiskt får uppleva den dag då man verkligen finner en lösning. Världens samlade akademi är enig (enligt FN, en nog så trovärdig källa) så vad är problemet? Kapitalism! Den kan dra åt helvete!

Bloggtorka

Bloggar oerhört lite nu. Ett ord. VFU. Det är i själva verket en förkortning av verksamhetsförlags utbildning. Den tar 80 procent av min vakna tid. Av de procent som är kvar tramsar jag.
Men, jag har i alla fall varit lite seriös och uppdaterat VSF-bloggen. Du hittar inlägget här

RSS 2.0